onsdag 22 augusti 2012

Lyxigt på havet ...

Lyx på segelbåten
I söndags åkte jag, mamma och Lyx till Lund och hälsade på faster och kusin. Tillsammans åkte vi ut till Lomma hamn där deras segelbåt ligger. Det var egentligen inte tänkt att vi varken skulle hoppa i båten och allra minst segla, men vi gjorde både och. Det var fantastiskt mysigt och rofyllt. Inte minst att se att även Lyx och hundkusin Clinton njöt av segelturen och var hur duktiga som helst!

Efter segelturen var det dags att göra det som vi egentligen åkte till Lomma för, nämligen att Lyx skulle få se och bada i havet för första gången. Lomma strands hundbad var perfekt, det var så långgrunt att hundarna inte behövde simma, utan bara kunde plaska runt. Lyx älskade havet!


Ett par rumpor. Lägg dessutom märke till Clintons extra fläck under selen.
Lyx fick äntligen låna sin egna gummifisk från Clinton som blev helt besatt av att jaga den i vattnet.
Clinton älskade att rulla sig i sanden, vilket han gjorde ett antal gånger och som ledde till mycket nödvändigt bad hemma.
Först ville Lyx inte doppa svansen i vattnet, det var ju läskigt men efter ett tag kom hon på att det både var roligare och gick snabbare om hon hoppade genom vattnet.

3 kommentarer:

  1. Åhh, så gullig hon är!! Jag är imponerad av att hon vågade bada, hon är ju lite feg hemma i bäcken! Nästa gång vill jag följa med till Lomma och se det hela live :)

    SvaraRadera
  2. Hur lång tid tog det att få henne torr!!
    Mysigt ser det ut i alla fall!!

    Kramar från
    Moster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förvånansvärt riktigt fort! Jag tror inte att vattnet trängde in ända in till huden, det gick mycket snabbare än när hon har duschat.

      Radera